Mauricius v lednu - recenze

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. ledna - 30. ledna 2022

39 838 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
28. ledna - 9. února 2022

38 087 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
11. ledna - 25. ledna 2022

41 219 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
27. ledna - 9. února 2022

39 653 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. ledna - 24. ledna 2022

39 838 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
29. ledna - 10. února 2022

38 087 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
11. ledna - 23. ledna 2022

47 297 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
26. ledna - 8. února 2022

49 783 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
15. ledna - 28. ledna 2022

49 783 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius v lednu - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
14. ledna - 28. ledna 2022

41 219 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 277

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Mauricius v lednu - recenze - nejlepší recenze

Mauricius v lednu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový La Mariposa. Recenze je udělená na základě 5 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 21. ledna 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 30. ledna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 39 838 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Mauricius a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Tamarin, kde se ubytování La Mariposa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute na Mauriciu v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Tamarin podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Mauricius v lednu - recenze

Nejlevnější Mauricius v lednu - recenze

Nejlevnější dovolenou Mauricius v lednu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování La Mariposa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 15. ledna 2022 a příjezdem/příletem v neděli 23. ledna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 31 825 Kč. Rekreace v resortu Tamarin je v délce 9 dní - 8 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Mauriciu a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení La Mariposa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. La Mariposa je situován v letovisku Tamarin. Doprava do letoviska Tamarin je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Mauriciu v zimě s průměrnou recenzí 98 % dle 5 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Mauricius v lednu - recenze

Mauricius v lednu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Mauriciu? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Lux Le Morne v letovisku Le Morne. Termín odjezdu/odletu je v úterý 4. ledna 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 27. ledna 2022. Pobyt je v délce 24 dní - 23 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 212 240 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Mauriciu a o podmínkách dovolené v Lux Le Morne v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Le Morne, kde se ubytování Lux Le Morne nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Košice. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First Minute na Mauriciu. Průměrná recenze Lux Le Morne je 96 % podle referencí od 19 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Mauricius v lednu - recenze - recenze

Lux Le Morne - Le Morne

Naprostá spokojenost a úžasně strávená dovolená. Hotel v krásném prostředí, klid, stranou turistického ruchu. Dražší, ale nelitujeme!více recenzí

Shandrani Beachcomber Resort & Spa - Blue Bay

skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:)více recenzí

La Mariposa - Grande Riviere Noire - Tamarin

Super dovolená, maximální spokojenost!více recenzí

Lux Le Morne - Le Morne

Naprostá spokojenost a úžasně strávená dovolená. Hotel v krásném prostředí, klid, stranou turistického ruchu. Dražší, ale nelitujeme!více recenzí

Shandrani Beachcomber Resort & Spa - Blue Bay

skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:)více recenzí

La Pirogue Resort & Spa - La Pirogue Resort & Spa - Flic en Flac

Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění velice rychle, takže pokud se přihrnou mraky, tak sprchne deštík a za chvíli je zase krásně. Projeli jsme jižní hornatou část ostrova s návštěvou vinařství, čajové plantáže a rumérie. Dále jsme využili celodenní výlet za delfíny se šnorchlováním, obědem na opuštěném ostrově a plaváním v laguně ostrova. Pro poznání ostrova lze využít taxi, kdy vás řidič ostrovem proveze a podá řadu informací o ostrově i životě Mauricijců. My jsme pro celodenní výlet využili českou průvodkyni, která se na ostrov provdala a podá Vám spoustu informací, které se taxikáře ostýcháte zeptat, průvodkyně má navíc srovnání se situací více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Mauriciu?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Mauricius vyberte úvodní stránku v Mauriciuslastminute.cz - dovolená Mauricius a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Mauriciu můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Mauriciuslastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Mauriciu můžete vyzkoušet například také web Dovolená Mauricius. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Rumunsko, pobyty Slovensko 2021 nebo například zájezdy Spojené arabské emiráty 2021 či Last Minute Španělsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Mauricius v lednu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Mauriciu s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Mauriciuslastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Mauricius. Web Mauriciuslastminute.cz využívá cookies.