Mauricius v květnu - recenze

La Pirogue Resort & Spa

👍 96 %
43 hodnocení
La Pirogue Resort & Spa - Mauricius v květnu - recenze

Flic en Flac | Mauricius
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
19. května - 31. května 2022

61 807 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 150 m   ➜ od letiště: 55 km

La Pirogue Resort & Spa

👍 96 %
43 hodnocení
La Pirogue Resort & Spa - Mauricius v květnu - recenze

Flic en Flac | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
26. května - 4. června 2022

57 349 Kč  49 320 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 150 m   ➜ od letiště: 55 km

La Pirogue Resort & Spa

👍 96 %
43 hodnocení
La Pirogue Resort & Spa - Mauricius v květnu - recenze

Flic en Flac | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
20. května - 29. května 2022

49 320 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 150 m   ➜ od letiště: 55 km

Long Beach

👍 96 %
6 hodnocení
Long Beach - Mauricius v květnu - recenze

Belle Mare | Mauricius
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ plná penze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
16. května - 26. května 2022

62 848 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře

Veranda Paul And Virginie Hotel And Spa

👍 96 %
11 hodnocení
Veranda Paul And Virginie Hotel And Spa - Mauricius v květnu - recenze

Grand Gaube | Mauricius
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
6. května - 17. května 2022

53 784 Kč

Zobrazit nabídku ►

La Pirogue Resort & Spa

👍 96 %
43 hodnocení
La Pirogue Resort & Spa - Mauricius v květnu - recenze

Flic en Flac | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
8. května - 18. května 2022

55 490 Kč  53 270 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 150 m   ➜ od letiště: 55 km

Zilwa Attitude

👍 94 %
30 hodnocení
Zilwa Attitude - Mauricius v květnu - recenze

Grand Gaube | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
15. května - 26. května 2022

60 136 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Animační programy, Hotelová restaurace

➜ přímo u pláže u moře

Zilwa Attitude

👍 94 %
30 hodnocení
Zilwa Attitude - Mauricius v květnu - recenze

Grand Gaube | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
31. května - 8. června 2022

41 584 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Animační programy, Hotelová restaurace

➜ přímo u pláže u moře

Zilwa Attitude

👍 94 %
30 hodnocení
Zilwa Attitude - Mauricius v květnu - recenze

Grand Gaube | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
28. května - 8. června 2022

48 843 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Animační programy, Hotelová restaurace

➜ přímo u pláže u moře

Shandrani Beachcomber Resort & Spa

👍 94 %
14 hodnocení
Shandrani Beachcomber Resort & Spa - Mauricius v květnu - recenze

Blue Bay | Mauricius
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
24. května - 1. června 2022

50 486 Kč  47 962 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Bowling, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 40 km   ➜ od letiště: 6 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 171

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Mauricius v květnu - recenze - nejlepší recenze

Mauricius v květnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový La Pirogue Resort & Spa. Recenze je udělená na základě 43 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je čtvrtek 19. května 2022 a den příjezdu/příletu je úterý 31. května 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 61 807 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Mauricius a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Flic en Flac, kde se ubytování La Pirogue Resort & Spa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute na Mauriciu na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Flic en Flac podle referencí od 43 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Mauricius v květnu - recenze

Nejlevnější Mauricius v květnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Mauricius v květnu - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Laguna Beach Hotel & Spa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 11. května 2022 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 19. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 31 420 Kč. Rekreace v resortu Grand Riviere je v délce 9 dní - 8 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná jarní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Mauriciu a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Laguna Beach Hotel & Spa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Laguna Beach Hotel & Spa je situován v letovisku Grand Riviere. Doprava do letoviska Grand Riviere je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Mauriciu na jaře s průměrnou recenzí 78 % dle 13 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Mauricius v květnu - recenze

Mauricius v květnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Mauriciu? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Long Beach v letovisku Belle Mare. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 16. května 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 26. května 2022. Pobyt je v délce 11 dní - 10 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 62 848 Kč se stravou formou plná penze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Mauriciu a o podmínkách dovolené v Long Beach v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Belle Mare, kde se ubytování Long Beach nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute na Mauriciu. Průměrná recenze Long Beach je 96 % podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Mauricius v květnu - recenze - recenze

Long Beach - Belle Mare

vyborne!více recenzí

Pearle Beach Resort & Spa - Flic en Flac

Bolo výbornevíce recenzí

Riu Creole - Le Morne

Byla to jedna z nejlepsich voleb v me historii cestovani vubecvíce recenzí

Riu Le Morne - Le Morne

Byli jsme příjemně překvapeni Mauriciem jako ostrovem plným zeleně, krásné přírody a zajímavých turistických míst.více recenzí

Shandrani Beachcomber Resort & Spa - Blue Bay

skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:)více recenzí

Sugar Beach - Flic en Flac

Vše na vysoké úrovni, hotelu, služeb a personálu.více recenzí

The Westin Turtle Bay Resort & Spa - Balaclava

Určitě můžu doporučit. Hotel splňuje 5*. Nic nám nechybělo vše bylo perfektní a určitě se sem znovu vrátíme. Pláž skvělá, bazén také. Obsluha nejlepší co jsem kde zažila.více recenzí

Zilwa Attitude - Calodyne - Grand Gaube

Krásné prostředí, nádherné a čisté moře, ochotný a milý personálvíce recenzí

Long Beach - Hurghada - jih - Hurghada

Uplně nejlepší na celém zájezdu byla specialistka prodeje, která nám dovolenou zařizovala, bez ní by to vůbec nebylo tak dobré.více recenzí

Long Beach - Belle Mare

vyborne!více recenzí

Riu Creole - Le Morne

Byla to jedna z nejlepsich voleb v me historii cestovani vubecvíce recenzí

Riu Le Morne - Le Morne

Byli jsme příjemně překvapeni Mauriciem jako ostrovem plným zeleně, krásné přírody a zajímavých turistických míst.více recenzí

Shandrani Beachcomber Resort & Spa - Blue Bay

skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:)více recenzí

Sugar Beach - Flic en Flac - Belle Mare

Vše na vysoké úrovni, hotelu, služeb a personálu.více recenzí

Sugar Beach - Flic en Flac

Vše na vysoké úrovni, hotelu, služeb a personálu.více recenzí

The Westin Turtle Bay Resort & Spa - Balaclava

Určitě můžu doporučit. Hotel splňuje 5*. Nic nám nechybělo vše bylo perfektní a určitě se sem znovu vrátíme. Pláž skvělá, bazén také. Obsluha nejlepší co jsem kde zažila.více recenzí

Long Beach - Severní Kypr

S dovolenou jsme byli velmi spokojení. Jak s čistotou pokojů tak i se stravou (2x za týden při večeři i živá hudba). Obsluha také velmi příjemná. Při pláži i bazénu lehátka s deštníky a u bazénu i bar. Nedaleko (cca 20 minut procházkovou chůzí) obchod kde je možné nakupovat levněji než v resortu...více recenzí

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa (Pointe Aux Canonnie - Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa (Pointe aux Cano - Trou aux Biches

Hotel,sluzby ale i okoli a vylety byly organizovane a velmi jsme si to uzivali.více recenzí

La Pirogue Resort & Spa - La Pirogue Resort & Spa - Flic en Flac

Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění velice rychle, takže pokud se přihrnou mraky, tak sprchne deštík a za chvíli je zase krásně. Projeli jsme jižní hornatou část ostrova s návštěvou vinařství, čajové plantáže a rumérie. Dále jsme využili celodenní výlet za delfíny se šnorchlováním, obědem na opuštěném ostrově a plaváním v laguně ostrova. Pro poznání ostrova lze využít taxi, kdy vás řidič ostrovem proveze a podá řadu informací o ostrově i životě Mauricijců. My jsme pro celodenní výlet využili českou průvodkyni, která se na ostrov provdala a podá Vám spoustu informací, které se taxikáře ostýcháte zeptat, průvodkyně má navíc srovnání se situací více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Mauriciu?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Mauricius vyberte úvodní stránku v Mauriciuslastminute.cz - dovolená Mauricius a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Mauriciu můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Mauriciuslastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Mauriciu můžete vyzkoušet například také web Dovolená Mauricius. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Rumunsko, pobyty Slovensko 2021 nebo například zájezdy Spojené arabské emiráty 2021 či Last Minute Španělsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Mauricius v květnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Mauriciu s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Mauriciuslastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Mauricius. Web Mauriciuslastminute.cz využívá cookies.