Mauricius letecky z Prahy - recenze

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. ledna - 30. ledna 2022

39 838 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
28. ledna - 9. února 2022

38 087 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
2. března - 16. března 2022

41 219 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
8. listopadu - 17. listopadu 2021

39 823 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
11. ledna - 25. ledna 2022

41 219 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
10. listopadu - 22. listopadu 2021

38 075 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
27. ledna - 9. února 2022

39 653 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. března - 30. března 2022

39 838 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. ledna - 24. ledna 2022

39 838 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

La Mariposa

👍 98 %
5 hodnocení
La Mariposa - Mauricius letecky z Prahy - recenze

Tamarin | Mauricius
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
2. února - 15. února 2022

39 653 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 1999

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Mauricius letecky z Prahy - recenze - nejlepší recenze

Mauricius letecky z Prahy - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový La Mariposa. Recenze je udělená na základě 5 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 21. ledna 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 30. ledna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 39 838 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Mauricius a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Tamarin, kde se ubytování La Mariposa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute na Mauriciu v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Tamarin podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Mauricius letecky z Prahy - recenze

Nejlevnější Mauricius letecky z Prahy - recenze

Nejlevnější dovolenou Mauricius letecky z Prahy - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování La Mariposa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 3. února 2022 a příjezdem/příletem v pátek 11. února 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 31 825 Kč. Rekreace v resortu Tamarin je v délce 9 dní - 8 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Mauriciu a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení La Mariposa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. La Mariposa je situován v letovisku Tamarin. Doprava do letoviska Tamarin je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Mauriciu v zimě s průměrnou recenzí 98 % dle 5 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Mauricius letecky z Prahy - recenze

Mauricius letecky z Prahy - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Mauriciu? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový La Mariposa v letovisku Tamarin. Termín odjezdu/odletu je v pátek 28. ledna 2022 a datum příjezdu/příletu je ve středu 9. února 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 38 087 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Mauriciu a o podmínkách dovolené v La Mariposa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Tamarin, kde se ubytování La Mariposa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First Minute na Mauriciu. Průměrná recenze La Mariposa je 98 % podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Mauricius letecky z Prahy - recenze - recenze

La Mariposa - Grande Riviere Noire - Tamarin

Super dovolená, maximální spokojenost!více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Mauriciu?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Mauricius vyberte úvodní stránku v Mauriciuslastminute.cz - dovolená Mauricius a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Mauriciu můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Mauriciuslastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Mauriciu můžete vyzkoušet například také web Dovolená Mauricius. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Chorvatsko, pobyty Jordánsko nebo například zájezdy Kapverdské ostrovy či Last Minute Kypr.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Mauricius letecky z Prahy - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Mauriciu s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Mauriciuslastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Mauricius. Web Mauriciuslastminute.cz využívá cookies.